Dato: 27.01.2013 Klokke: 00:26

Har du problemer med tørr hud i ansiktet? kansje dette kunne hjelpe deg- 

Å rense huden om morgenen og kvelden fører til ren,sunn og myk hud. Alt støv,død hud, smuss og sånt kan hjelpe til med tørr hud i ansiktet. På denne tiden av året er tørr hud virkelig plagsomt vist man glømmer å smørre seg...Når kylden kommer og du ikke er forbret kan det bli til  problemer fordi kylden trekker seg inn i huden og for med seg en stor del av foktigheten.

 Men tørr hud i ansiktet er noe du ikke vil ha! det er ganske viktig å ha rette produkter, spissielt vist du har irriterende hud. Smørrer du deg med ansiktskrem som har unaturlige stoffer i seg med parfyme kan det gjøre alt verre. Det er viktig for huden å få det så naturlig som mulig. Men det som er viktig er at man kan ikke smørre oss altfor mye! huden har nemlig en jobb med å tilføre foktighet selv, men trenger hjelp om vinteren. Vist man smørrer mer enn 1-2 ganger til dagen kan huden stoppe å gi foktighet selv fordi den har formye. Det samme gjelder lippene! De fungerer nesten likt som huden, " gir foktighet selv, trenger hjelp når kulden kommer og slutter å gi foktighet selv vist man gir formye". Det mange glemmer er huden rundt øynene. Det er den tynneste huden på hele kroppen og er viktig å passe på. Det er serr forferdelig med tørr hud der, har opplevd det en gang. Men da skal man bruke øyenkrem som er tilpasset til den tynne huden. Vanlig ansiktskrem kan bli forsterk for denne tynne huden og kan føre til kløe osv.. 

- sånn kan huden se ut :sCosmica Face Dagkrem tørr hud Apotek1: 99,90 kr for 60 ml
Cosmica Face Dagkrem for tørr hud er uten parfyme. En rik ansiktskrem med mykgjørende og gjenfuktende ingredienser. Daglig krem for ung og tørr hud. 
- denne her er virkelig en av mine favoritter! Etter du har vasket ansiktet og fjernet sminke påførers denne og virker døddsbra;*  anbefaler folkens! 

 


Denne er til øynene. Gir foktighet og hjelper mot svarte sirkler og utmattet øyehud. 


Dette hjelper også! prøvde en gang og øynene mine virket litt mer opplagte, litt vanskelig å forklare men du forstår sikkert ;* Prøv du også! 
Kommentarer


Legg igjen en hilsen


© Design av http://vikrei.blogg.nohits